top of page

Seizoensfeest 'Brings Growth'

Vrijdag 22 maart 2024

Bij dit Lente Seizoensfeest verbinden we een inspirerende lenteceremonie en vreugdevolle dans om de overgang naar de lente te vieren. In harmonie met de seizoenen nodigen we je uit om dichter bij je eigen natuur te komen, met meditatie, Ecstatic Dance, en een afsluitende meditatiesessie voor vernieuwing. We symboliseren het ontkiemen van nieuwe ideeën en doelen, als zaadjes die groeien. Geniet van meditatie, vrije dans en een meditatiesessie om te vernieuwen en te groeien, gevolgd door ontspanning en gesprekken met mededeelnemers.

Yoga Retreat Spanje

Zondag 15 t/m zaterdag 21 september 2024

Ervaar het ultieme Yoga retreat in Calafell, Spanje. Een serene oase met adembenemend uitzicht op zee, een weelderige tuin en een zoutwaterzwembad. Geniet van heerlijke vegetarische maaltijden in onze sfeervolle buitenkeuken, waar culinaire magie tot leven komt. Laat je zintuigen prikkelen tijdens een week vol diverse yogalessen en workshops. Een unieke retraite die bijdraagt aan innerlijke ontwikkeling en totale ontspanning.

Herfst Retreat Twente

Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2024

Al duizenden jaren geleden kende de oude yogi’s de voordelen van de adem. En dat reikt veel verder dan ons fysieke lichaam. In 2024 zijn de oude wijsheden van de yogi’s gecombineerd met wetenschap. In dit retreat maken we een combinatie tussen wijsheden uit de yoga filosofie, anatomische kennis, spiritualiteit en vele ademoefeningen.
 

April Retreat Twente

Vrijdag 4 t/m zondag 6 april 2025

Info volgt

Herfst Retreat Twente

Vrijdag 14 t/m zondag 16 november 2025

Info volgt
 

bottom of page