top of page

Strandyoga

Ieder laatste woensdag vd maand mei-sep 2024

Een toegankelijk yogales voor alle niveaus. De les wordt door 2 docenten gegeven waardoor verschillende niveaus kunnen worden aangereikt zonder dat de flow uit de les gaat.

 

  • Neem een eigen mat of handdoek mee en vergeet je zonnebrand niet.

  • Draag laagjes kleding.

  • Verzamelen 9.00 op het strand bij Strandafslag 2 (Beachclub Birds), 2555 ZZ DEN HAAG (Kijkduin). Je kunt hier gratis parkeren.

Seizoensfeest 'Full Joy'

Vrijdag 21 juni 2024

Tijdens het seizoensfeest Full Joy workshop vieren we op een toegankelijke manier de langste dag van het jaar met zomerse vibes, rituelen en dans. De avond staat in het teken van levenslust en overvloed, waarbij we samen de warme energie van de zomer omarmen. Met ontspannen meditatie, uitbundige Ecstatic Dance en een afsluitende meditatie, nodigen we deelnemers uit om zichzelf te zijn, los te laten en ruimte te maken voor vernieuwing.

Yoga Retreat Spanje

Zondag 15 t/m zaterdag 21 september 2024

Ervaar het ultieme Yoga retreat in Calafell, Spanje. Een serene oase met adembenemend uitzicht op zee, een weelderige tuin en een zoutwaterzwembad. Geniet van heerlijke vegetarische maaltijden in onze sfeervolle buitenkeuken, waar culinaire magie tot leven komt. Laat je zintuigen prikkelen tijdens een week vol diverse yogalessen en workshops. Een unieke retraite die bijdraagt aan innerlijke ontwikkeling en totale ontspanning.

Workshop Ontspanning en Savasana

Zondag 29 september 2024, 13.30 - 17.00

Ontdek bewuste ontspanning, die het parasympathische zenuwstelsel activeert en diverse positieve effecten heeft, zoals verbeterde doorbloeding en spierontspanning. Tijdens de workshop verkennen we lichamelijke sensaties en methoden van ontspanning, inclusief Savasana, een yogahouding voor diepe ontspanning. Gebaseerd op de principes van Advaita Vedanta, onderzoeken we de illusie van lichaamsgrenzen en de eenheid van alles.

Workshop Basisadem:
Bewust ademenen

Zondag 6 oktober 2024, 13.30 - 17.00

Ontdek de kracht van ademoefeningen voor welzijn, waarbij de adem centraal staat. Leer essentiële technieken om de basisprincipes van de adem te begrijpen en toe te passen in je dagelijks leven. Deze oefeningen worden niet alleen uitgevoerd om de adem optimaal te laten functioneren, maar ook om eventuele onevenwichtigheden te herstellen of te optimaliseren die zijn ontstaan door fysieke of emotionele omstandigheden.

Workshop Bewustwording: 
Meditatie

Zondag 13 oktober 2024, 13.30 - 16.30

Wil je leren mediteren? De workshop biedt een diepgaande verkenning van bewustwording en het verkennen van het moment, waarbij we openheid en acceptatie omarmen zonder te oordelen. Een cruciaal aspect van bewustwording is het leren mediteren, waardoor we ons lichaam beter ervaren, signalen leren herkennen en onze grenzen respecteren voor meer comfort en welzijn gedurende de dag. Na het verkennen van bewust voelen, verdiepen we ons in stilzitten, nauw verbonden met meditatie, waarbij simpelweg aanwezig zijn bij wat er is centraal staat, begeleid door acceptatie en mildheid.

Herfst Retreat Twente

Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2024

Al duizenden jaren geleden kende de oude yogi’s de voordelen van de adem. En dat reikt veel verder dan ons fysieke lichaam. In 2024 zijn de oude wijsheden van de yogi’s gecombineerd met wetenschap. In dit retreat maken we een combinatie tussen wijsheden uit de yoga filosofie, anatomische kennis, spiritualiteit en vele ademoefeningen.
 

Workshop Losmaakoefeningen:
Verbeter je mobiliteit

Zondag 24 november 2024, 13.30 - 16.30

Ontdek het belang van losmaakoefeningen als voorbereiding op intensieve activiteiten, waarbij alle gewrichten worden bewogen, spieren worden gerekt en doorbloeding wordt gestimuleerd. Tijdens de workshop verkennen we diverse reeksen van losmaakoefeningen, inclusief staand, zittend en liggend, gericht op specifieke yogahoudingen. Leer hoe je individuele reeksen kunt ontwikkelen, afgestemd op persoonlijke behoeften en klachten, om zo de uitvoering te vergemakkelijken door herkenning van je lichaamsroutine.

April Retreat Twente

Vrijdag 4 t/m zondag 6 april 2025

Info volgt

Herfst Retreat Twente

Vrijdag 14 t/m zondag 16 november 2025

Info volgt
 

bottom of page