Please reload

SEARCH BY TAGS: 

April 3, 2019

June 18, 2018

January 10, 2018

December 7, 2017

July 6, 2017

April 22, 2017

March 18, 2017

February 15, 2017

January 26, 2017

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Namasté

February 15, 2017

 

Het gebaar Namaste vertegenwoordigt de overtuiging dat zich een goddelijke vonk binnen ieder van ons bestaat, die zich in de Hartchakra bevindt. Het gebaar is een bevestiging van de ziel in jezelf en de ziel in een ander. Nama betekent boog, as betekent ik en te betekent jij. Namaste betekent dus letterlijk "buigen ik jij" of "Ik buig naar jou." Het gebaar van Namaste maak je door de handen bij elkaar plaatsen op de charka van het hart, de ogen sluiten en te buigen met het hoofd. Het kan ook gebeuren door de handen samen tussen de ogen te plaatsen, te buigen met het hoofd en vervolgens de handen naar het hart te bewegen. Dit is een bijzonder diepe vorm van respect. Samen brengen we de handen bij de hartchakra om de stroom van goddelijke liefde te vergroten. Buigen van het hoofd en de ogen sluiten helpt de geest te verenigen met het goddelijke in het hart. 

Please reload

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn - Black Circle