Please reload

SEARCH BY TAGS: 

April 3, 2019

June 18, 2018

January 10, 2018

December 7, 2017

July 6, 2017

April 22, 2017

March 18, 2017

February 15, 2017

January 26, 2017

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Mantra Purnamadah

July 6, 2017

”Om Purnamadah Purnamidam Purnat Purnamudachyate

Purnasya Purnamadaya Purnamevavashisyate

Om, shanti, shanti, shanti.”

 

 

De mantra betekent:

'Jij bent de volheid. Er is volheid, hier is volheid. Uit de volheid wordt de volheid geboren. Verwijder de volheid van de volheid en de volheid alleen blijft. ' De betekenis van deze oude Vedische mantra is dat de hele schepping een hele eenheid vormt. Elk deeltje, niet-levend of levend vertegenwoordigt hetzelfde: hele eenheid. Nergens is dit niet aanwezig. Het geheel reproducteert zich in zijn eigen beeld. Het verwijderen van elke deel van dit geheel heeft er geen effect op, omdat wat overblijft hetzelfde geheel vertegenwoordigt. Kortom een ieder is nodig in het geheel. Je hoeft niets te veranderen. Je bent goed zoals je bent. Iedere is nodig. 

Please reload

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn - Black Circle